Mee op vakantie

Heb jij een lichamelijke beperking en wil jij (eventueel met partner) genieten van een vakantie? Bekijk dan ons diverse aanbod aangepaste vakanties en maak een keuze uit één van onze veertig unieke bestemmingen waar wij in 2015 naar toe gaan.

Let wel! Bijna alle vakanties voor 2015 zitten vol, mocht u toch nog een kans willen maken om dit jaar deel te nemen dan kunt u zich alleen nog aanmelden voor de vaarvakanties in november of december. Vanaf begin november kun je de vakantiegids 2016 online aanvragen.

Alles kan!

Tijdens een Zonnebloemvakantie kun je zorgeloos genieten, dankzij aangepaste accommodaties en professionele verzorging. En het aanbod is erg divers. Wil je een stedentrip of een verre reis naar de zon? Een themareis, bijvoorbeeld rondom een jazzfestival of een Formule 1-race? Een vaarvakantie met ons aangepaste cruiseschip of kamperen in een aangepaste ‘Handicamper’? Alles kan. Zoek hiernaast op bestemming, type reis en/of leeftijdsgroep. Of vraag een vakantiegids aan.

Mee als vakantievrijwilliger?

Werk je in de zorg en wil je fysiek beperkten de tijd van hun leven bezorgen? Meld je dan aan als vakantievrijwilliger uit de zorg. Maar ook als je geen zorgachtergrond hebt, is jouw hulp welkom. Je kunt dan mee als algemeen vakantievrijwilliger.

Zoek een vakantie

Reset
Reset
Nederland

Nederland

Geniet van pittoreske dorpjes, oude steden, uitgestrekte bossen, omwaterd polderland en alle andere mooie plekjes in ons eigen knusse Nederland.

Bekijk vakanties
België

België

Fraaie natuur, rijke steden als Brugge, Gent en Antwerpen, een flinke scheut bourgondische gezelligheid en voila: dat is vakantie vieren bij onze zuiderburen.

Bekijk vakanties
Duitsland

Duitsland

Rustieke kuuroorden, statige burchten, knusse vakwerkhuisjes, met druivenranken begroeide heuvels en warme gemütlichkeit. Welkom in Deutschland.

Bekijk vakanties
Engeland

Engeland

Tower Bridge, Buckingham Palace, St. Paul’s Cathedral…. Londen is zeker in 2012, als het gastheer is van de Olympische Spelen, the place to be.

Bekijk vakanties
Frankrijk

Frankrijk

Rustieke vissersdorpjes aan de westkust of de hoogwaardige collectie monumenten, musea in wereldstad Parijs? Frankrijk is genieten pur sang. Vive la France!

Bekijk vakanties
Italië

Italië

Glooiende heuvels met wijngaarden en olijfbomen. En wat te denken van de Italiaanse keuken met de overheerlijke pizza, pasta en risotto. Ontdek ‘Bella Italia’.

Bekijk vakanties
Turkije

Turkije

Prachtige stranden, witte huisjes, groene olijfgaarden en historische opgravingen. In Bodrum-Turgutreis komen zon- én cultuurliefhebbers aan hun trekken.

Bekijk vakanties
Spanje

Spanje

Zon, zee, strand, leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en een prachtig achterland. Vakantie vieren aan de Costa Blanca verveelt geen moment.

Bekijk vakanties

Er kan zoveel meer dan je denkt

Vrienden loterij