Bezoek aan huis

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Aan lekker bijpraten, een luisterend oor. Maar als je een fysieke beperking hebt? Dan ben je misschien wel vaker alleen dan je zou willen. De vrijwilligers van de Zonnebloem bieden uitkomst. Zij komen langs voor een kop koffie of gaan samen met jou op pad.

Wat is bezoekwerk?

Dat kun je helemaal zelf bepalen. Samen een kopje koffie drinken, gezellig bijpraten, een wandeling maken? Of misschien zelfs samen een hobby oppakken? Wij kijken naar jouw wensen en gaan op zoek naar een geschikte vrijwilliger in de buurt.

NB Zoek je huishoudelijke hulp? Daarvoor kun je niet bij de Zonnebloem terecht. Kijk op www.regelhulp.nl welke andere instanties je hierbij kunnen helpen.

Aanmelden voor bezoek aan huis

Heb je interesse in het huisbezoek van de Zonnebloem? Of ken je iemand die er veel aan zou kunnen hebben? Neem dan contact op met de Zonnebloemafdeling bij jou in de buurt. Zij zoeken dan een geschikte vrijwilliger. Je kunt ook het online contactformulier invullen. Dan nemen wij contact op voor een kennismaking.

Als het klikt met de vrijwilliger, kunnen jullie onderling afspreken hoe vaak jullie elkaar zien. En wat jullie samen willen gaan doen.

Bezoek? Graag!

Vul het online aanmeldingsformulier in en we nemen contact met je op voor een kennismaking.

Er kan zoveel meer dan je denkt

Vrienden loterij