Samenwerken met de Zonnebloem

De Zonnebloem doet er alles aan om mensen met een lichamelijke beperking bij de maatschappij te betrekken. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten.

Wil je samen met de Zonnebloem laten zien dat er veel meer mogelijk is voor mensen met een handicap? Bekijk dan welke samenwerking het beste bij jouw bedrijf past:

Een structurele samenwerking
Wil je bijdragen door middel van een sponsoring? Of door inzet van jouw communicatiekanalen? We bekijken de invulling van een structurele samenwerking graag samen. Zodat de doelstellingen van jouw organisatie ook verwezenlijkt worden. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op.

Het ándere bedrijfsuitje
Neem tijdens je bedrijfsuitje deelnemers van de Zonnebloem mee op pad. Naar bijvoorbeeld een pretpark, museum of dierentuin. Een onvergetelijke ervaring voor iedereen en van A tot Z geregeld door ons. Kijk hier voor meer informatie.

De Zonnebloemauto
Mensen in een rolstoel of scootmobiel kunnen vaak niet zelf bepalen hoe laat en met wie ze ergens heen gaan. De Zonnebloemauto biedt uitkomst. Deze aangepaste Volkswagen Caddy wordt verhuurd op verschillende plaatsen in Nederland. Bedrijven kunnen helpen ons wagenpark uit te breiden, zodat meer mensen kunnen genieten van deze vrijheid en flexibiliteit. Lees meer over de Zonnebloemauto.

Doneer als bedrijf
Natuurlijk kun je ook als bedrijf doneren aan de Zonnebloem. Giften zijn zelfs in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar van de vennootschapsbelasting. Daarnaast mogen bedrijven uitgaven gedaan met het oog op het zakelijk belang van het bedrijf aftrekken als kosten.

Vragen of aanmelden?

Er kan zoveel meer dan je denkt

Vrienden loterij