Het waarom

De Zonnebloem wil dat mensen met een lichamelijke beperking volop van het leven kunnen genieten. Wat komt daar zoal bij kijken? Wat is ervoor nodig en hoe bereiken we het?

Vrijetijdsbesteding met een handicap

Wie langdurig ziek is of een handicap heeft, wil hetzelfde ondernemen als ieder ander. En met een beetje hulp kán dat ook. De Zonnebloem biedt die hulp. Met enthousiaste vrijwilligers, activiteiten en vakanties die passen bij de wensen en behoeften van nu.
Lees meer

Toegankelijkheid

Hoe meer je met een fysieke beperking zélf kunt doen, hoe beter. Bij de Zonnebloem zetten we ons in om drempels weg te nemen, letterlijk en figuurlijk. Voor beter toegankelijk OV en andere manieren om met een fysieke beperking zelfstandig te kunnen reizen. Zelfs voor een beter aanbod aangepaste kleding!
Lees meer

Vrijwilligerswerk

Ons werk is onmogelijk zonder veel vrijwilligers. Gelukkig is Nederland een vrijwilligersland: ruim 43% van de bevolking doet vrijwilligerswerk. Maar de manier waaróp verandert. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we de komende jaren voldoende vrijwilligers kunnen inzetten?
Lees meer

Steun ons

Met jouw gift kunnen we méér mensen met een fysieke beperking een mooie tijd bezorgen.

Er kan zoveel meer dan je denkt

Vrienden loterij