Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De start van de 52e Zonnebloemloterij

de-start-van-de-52e-zonnebloemloterij-0595b62a-5580-4942-a017-ce3c26b9e021

20 april t/m 23 november 2021

De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze groep is extra hard getroffen door corona.

Zij zijn al beperkt in hun bewegingsvrijheid en nu konden/kunnen vele activiteiten die de vrijwilligers van de afdeling Zeist normaalgesproken organiseren niet doorgaan. Om toch in contact te blijven, ondernemen ze de meest creatieve acties om de deelnemers aangesloten te houden bij de samenleving. En daar is geld voor nodig.

Iedereen die Zonnebloemloten ad € 2,00 per stuk koopt, steunt dit mooie vrijwilligerswerk.

Hoe kunt je loten kopen?

Je kunt de loten online bestellen. Dit kan al via onderstaande link: https://www.zonnebloem.nl/loten/p/A00619. Klik het gewenste aantal loten aan, voer je emailadres in en je naam, en bestel. Je betaalt via iDeal het verschuldigde bedrag en je ontvangt meteen de lotnummmers van de loten die je hebt besteld.  

En m.i.v. Koningsdag 2021 starten vrijwilligers met de verkoop van loten in Zeist via het envelopje. De veiligheid van onze deelnemers en vrijwilligers is topprioriteit, dus is gezocht naar veilige manieren om de Zonnebloemloten te verkopen. Naast de online verkoop kan het ook dit jaar weer via het bekende envelopje dat je hebt of gaat ontvangen. Stop het geld er in, overhandig het aan de vrijwilliger en je ontvangt de loten naar rato. Als het even kan, registreer de loten dan nog snel online op de site van de Zonnebloem, dan ontvang je automatisch een mail zodra de prijstrekking heeft plaatsgevonden. Anders is het straks gewoon handmatig controleren.

Mooie prijzenpot

Natuurlijk speelt men mee om het mooie werk van de Zonnebloemvrijwilligers te steunen, maar we zijn ook trots op het geweldige prijzenpakket met diverse nieuwe prijzen, zoals een vakantie in het Beekse Bergen Safari Resort, een dagje uit bij Tuinen Appeltern, handige keukenapparaten zoals een airfryer en een originele Zonnebloem thermosfles.

De trekking vindt plaats op 8 november 2021.

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Gerrie Pouwelse

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken