Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Meedoen in Zeist

meedoen-in-zeist-96ff2385-0607-4154-a765-66c608cecc27

20 april t/m 31 december 2021

Ruim 20 organisaties in Zeist hebben zich met de Gemeente Zeist verenigd om senioren niet te laten vereenzamen.

De Zonnebloem afd. Zeist is één van die organisaties en dan met name gericht op mensen ouder dan 18 jaar met een fysieke beperking om hen volwaardig aan het leven deel te kunnen laten nemen.

In de brochure "Meedoen in Zeist, een gids vol inspiratie van en voor senioren uit Zeist" staan tal van lokale instanties genoemd, die hieraan een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

In het openingsartikel van Wethouder Marcel Fluitman schrijft hij onder andere: 

Hartverwarmend

Mooi en hartverwarmend vind ik het verhaal van Lies van Maurik en Greet Nickel. Lies is 76 jaar en als vrijwilligster van de Zonnebloem bezoekt ze al langere tijd de 86-jarige Greet. Dankzij Lies kan Greet, die slechtziend is, erop uit. Samen hebben ze al veel ondernomen en dat geeft hen beiden merkbaar veel plezier. Het is prachtig om te zien dat de vrouwen een innige band met elkaar hebben gekregen en er sprake is van echt contact en vriendschap. Dat is toch wel het mooiste wat meedoen kan opleveren.

Was getekend

Marcel Fluitman, wethouder     

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Gerrie Pouwelse

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken