Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Stamppotmiddag met optreden van Louis Roes

0z5a9001kranttekstjpg

De afdeling Zevenaar-Oost, Babberich, Ooy en Oud-Zevenaar heeft weer de jaarlijkse stamppotmiddag voor de gasten georganiseerd.

Het samen eten is hierbij een belangrijk aspect. De stamppotten boerenkool, zuurkool en hutspot met rookworst, hachee, krabbetjes, jus en de Amsterdamse uitjes smaakten zo goed dat de schalen regelmatig aangevuld moesten worden.

Louis Roes, troubadour/songwriter en zanger/gitarist Gerard Slutter brachten mooie luisterliedjes en gezellige meezingers ten gehore. Tussendoor vertelde Louis op humoristische wijze verhaaltjes over alledaagse dingen.

In de pauze werd een drankje geserveerd, hierna volgde het tweede optreden van Louis en Gerard. De middag werd afgesloten met een kopje koffie/thee met een bonbon.

Namens alle gasten en vrijwilligers danken wij Guido Staring en zijn medewerkers voor de heerlijke stamppotten en fijne bediening. Het was echt een gezellige middag.

 

Els Schipper

0316-330505
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk