Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Crowdfunding actie Avifauna

Zonnebloem afdelingsnieuws

Zonnebloem Zoetermeer-zuid wil graag met 50 gasten een dagje uit naar Avifauna. Helpt u mee het geld hiervoor bij elkaar te halen

Beste vrienden en andere kennissen van de Zonnebloem

 

Wij zijn een mooie actie gestart. Dit jaar willen wij samen met enkele andere vrijwilligers aandacht vragen voor het volgende: we willen dit jaar met vijftig  mensen met een beperking naar Avifauna. Zij vinden dit geweldig en we willen hen een waanzinnige dag laten beleven. Wil je mij helpen? Bekijk dan mijn actiepagina eens op https://inactie.zonnebloem.nl/actie/nel-van-pelt.

Als je ons meehelpt, dan vinden wij dat fantastisch. Elk bedrag is geweldig. Wij houden je uiteraard op de hoogte. Alvast bedankt,

 

  •  

Zonnebloem Zoetermeer-zuid Nel van Pelt

Rinus van Pelt

06-29239072
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Bezoekwerk