6 oktober

Kennismaken met Framerunning

Run&Roll op Papendal

Op 6 oktober organiseert de Zonnebloem samen met Van Lanschot Kempen Foundation de eerste editie van Run&Roll, een Framerunning evenement speciaal voor deelnemers van de Zonnebloem.

Framerunning is een sport waarbij je kunt wandelen of hardlopen terwijl je in een “frame” hangt. De framerunner is een fiets zonder trappers, met twee wielen achter en één wiel voor. Daardoor blijf je goed in balans, terwijl je op een zadel zit en je voeten op de grond staan. Je rent en je rolt! Je kunt deze sport op de atletiekbaan uitoefenen, of bijvoorbeeld in het bos. 

Kom kennismaken met Framerunning 

Tijdens Run & Roll op 6 oktober, willen we je laten “proeven” van deze sport. Lekker buiten, in het hart van de sport, op sportcomplex Papendal. We geven uitleg, stellen de framerunner voor je in en helpen je plaats te nemen op het zadel van het frame. Er zijn voldoende hulptroepen aanwezig om deze dag helemaal te begeleiden. Vervolgens krijg je een echte training door ervaren framerun/hardlooptrainers.  Ben je nieuwsgierig en zou je dit graag willen uitproberen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor Run & Roll!

Leeftijd speelt geen rol. Wat je wel nodig hebt is een beetje sta-functie. Het is ook belangrijk dat je een paar passen (begeleid) kunt zetten. En het allerbelangrijkste: dat je zin hebt om iets nieuws uit te proberen! We heten je van harte welkom!

Programma Run & Roll op 6 oktober:

10:30 Ontvangst op Papendal door de Zonnebloem – Van Lanschot Kempen Foundation

11:00 Uitleg door Framerunning NL 

11:45 Instellen frames, inclusief eerste verkenning 

12:30 -13:15 Lunch 

13:30 Tweede verkenning en aan de slag 

14:45 Hardloopwedstijd vrijwilligers van Van Lanschot Kempen Foundation

15:00 Afronding

De Framerunner

We willen graag dat je gebruik kunt maken van het juiste frame, vandaar dat we je vragen om op het inschrijfformulier je lengte en gewicht op te geven. Op 6 oktober kan je ook de Alinker loopfiets uitproberen.

Passie voor sport 

Hardloopbuddies van de hardloopgroep van Van Lanschot Kempen en vrijwilligers van Van landschot Kempen Foundation staan jou tijdens dit evenement bij. Je wordt 1 op 1 aan hen gekoppeld. Naast het feit dat Framerunning Nederland ons faciliteert met gespecialiseerde trainers, geven zij ook voorlichting over de sport. Smaakt het naar meer? Ze kunnen jou vertellen waar je deze sport in je eigen omgeving kunt beoefenen.  

Meer informatie 

We gaan ervan uit dat je op eigen gelegenheid naar Papendal komt. De vervoerskosten betaal je zelf. Aan het evenement zelf kun je kosteloos deelnemen.  

Heb je nog (praktische) vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar evenementenzakelijk@zonnebloem.nl of bel met de Zonnebloem: 076 – 564 64 64. Je aanmelding ontvangen we graag via dit formulier.  

De Zonnebloem; Er kan zoveel meer dan je denkt! 
Deze dag wordt mogelijk gemaakt door: Van Lanschot Kempen Foundation & Framerunning NL in samenwerking met de Zonnebloem.