Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Fusie afdelingen Holtenbroek en Diezerpoort

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een fusie tussen deze 2 afdelingen was noodzakelijk omdat beide afdelingen onvoldoende vrijwilligers hadden en beiden geen volledig bestuur op de been konden brengen.

Deze fusie zat er al een tijdje aan te komen. Was het bij Holtenbroek roeien met de riemen die men had (onvolledig bestuur, handjevol vrijwilligers) bij de Diezerpoort was er helemaal geen bestuur meer zodat in 2013 geen aktiviteiten ontplooid konden worden en er eigenlijk geen bestaansrecht meer was. Reden dat Holtenbroek voor de periode van een jaar de aktiviteiten van de Diezerpoort voor haar rekening nam met de bedoeling voldoende vrijwilligers aan te trekken om de vacante plaatsen in het afdelingsbestuur op te vullen en om aktiviteiten nieuw leven in te blazen. Dat is onvoldoende gelukt. Komt nog bij dat het Nationaal Bureau aangaf dat afdelingen het beste samen konden gaan om in elk geval de bestuursposten voor een samen te voegen afdeling zo volledig mogelijk in te vullen. Op 1 september 2015 was deze fusie een feit met een nagenoeg volledig bestuur en een redelijk aantal vrijwilligers die de core-business van de Zonnebloem (huisbezoek) op peil houden en een aantal dat hand- en spandiensten aanbiedt. 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk