BUNNIK Verkoopt loten voor afdeling BUNNIK
Met de opbrengst van de loterij geven we mensen met een lichamelijke beperking iets om naar uit te kijken: een vrijwilliger die op bezoek komt, samen een dagje uit of een mooie vakantie. Speel mee en maak kans op mooie prijzen!
€ 111,-
Totaalbedrag
37
Loten verkocht
Je kunt ook helpen door mijn actie te delen via social media
Wat kun je winnen?

Ieder jaar stelt de Zonnebloem een prachtig prijzenpakket samen. Naast de hoofdprijs van €15.000,- zijn er o.a. weekendjes weg, elektrische fietsen, iPads, dagjes uit en cadeaubonnen te winnen!

Bekijk alle prijzen
Waar gaat het geld naartoe?

Ruim 1,3 miljoen Nederlanders hebben een lichamelijke beperking. Zij zijn vaak afhankelijk van hulp, hebben een beperkt sociaal vangnet en kunnen er daardoor minder makkelijk op uit. Sociaal isolement ligt dan op de loer. De vrijwilligers van de Zonnebloem staan voor hen klaar. Met bezoek aan huis, beeldbellen, een leuke attentie of gezellige activiteiten.

Meer over de Zonnebloem

Hartelijk dank aan alle toppers die al hebben bijgedragen!

Jij wil hier toch ook bij staan?
 • Lotenkoper
  10 loten €30,-

  Loten voor mijn moeder Riet Middelkoop de Groot bunnichem k 124

 • Lotenkoper
  2 loten €6,-

 • Janke Amersfoort-Knobbe
  10 loten €30,-

 • Loes
  10 loten €30,-

  De Zonnebloem in Bunnik organiseert fijne activiteiten voor de leden.Alle dank voor de vrijwilligers die dit mogelijk maken.

 • Ruud van Bennekom
  5 loten €15,-

  Graag steun ik het mooie werk van de afdelingen van De Zonnebloem in onze gemeente. Ik hoop dat velen mijn voorbeeld volgen en ook loten kopen.