Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rabo Clubkas Campagne

Zonnebloem afdelingsnieuws

Onze Zonnebloem afdeling doet mee met de Rabo Clubkas Campagne!!! Met deze campagne hebben leden van de Rabobank in Altena een aandeel in de kas van onze vereniging!

Natuurlijk wil de Zonnebloem in Aalburg graag zoveel mogelijk stemmen. Wij kunnen het geld goed gebruiken voor de door ons georganiseerde activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking binnen Aalburg. Zij hebben vaak meer hulp en zorg nodig om er op uit te gaan.

Ben jij lid van de Rabobank in Altena? Het zou fantastisch zijn als jij en jou familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan de Zonnebloem afd. Aalburg tijdens de stemperiode van de Rabo Clubkas Campagne.

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 9 mei  t/m maandag 22 mei 2017  brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging  mogen worden uitgebracht.
Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 50.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

 

Marian van Essen

06-22924879
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken