Zonnebloem vrijwilliger

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilliger worden bij de Zonnebloem

Er kan zoveel meer dan je denkt.
Als vrijwilliger bij de Zonnebloem kun jij mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Er is altijd vrijwilligerswerk dat bij je past.
Vrijwilliger en deelnemer Zonnebloem op een bankje
Bij jou in de buurt

Een bezoek aan huis, samen op pad of mee met een groepsactiviteit? Bij jou in de buurt is er altijd wel een vrijwilliger nodig om te zorgen voor mooie momenten voor onze deelnemers.

Vrijwilligerswerk in jouw buurt
Help als bestuurslid

Heb jij vanuit je beroep of achtergrond specifieke kennis of vaardigheden die van pas kunnen komen als bestuursvrijwilliger? Bij ons kun je zinvol bestuurswerk doen met veel voldoening.

Een bestuursfunctie vervullen
Vakantie Zonnebloem excursie
Als vrijwilliger mee op vakantie

Help mee een onvergetelijke ervaring waar te maken door vrijwilliger te worden op ons vakantieschip MPS de Zonnebloem of bij een van de kleinschalige vakanties in Nederland.

Word vakantievrijwilliger
Word vrijwillig chauffeur

Als chauffeur voor de Zonnebloemauto maak jij comfortabel rolstoelvervoer mogelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Flexibel vrijwilligerswerk dat veel voldoening geeft.

Word vrijwillig chauffeur

“Ik ben echt heel erg blij dat ik vrijwilliger ben bij de Zonnebloem. Gewoon dat je iets kunt betekenen voor een ander. Dat mensen niet vergeten worden. Ik hoop het nog jaren te kunnen doen”. Jacqueline doet als vrijwilliger verschillende dingen voor de Zonnebloem. Benieuwd naar haar enthousiaste verhaal? Bekijk dan de film hieronder.

 

Deze content bekijken?Accepteer dan de marketingcookies om verder te gaan.Accepteren

Bij de Zonnebloem kun je het vrijwilligerswerk doen dat past bij jouw wensen en situatie

  • Bezoek aan huis
  • Samen op pad
  • Meehelpen met groepsuitjes
  • Mee met een afdelingsvakantie
  • Word chauffeur van de Zonnebloemauto
  • Helpen tijdens de vaarvakantie op het MPS
Het andere bedrijfsuitje van de Zonnebloem
Word vrijwilliger voor een dag

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje? Word samen met je collega’s een dag vrijwilliger bij de Zonnebloem. Een leuke tijd voor jou, je collega's en onze deelnemers!

Het andere Bedrijfsuitje
De Zonnebloem zakelijk steunen
Zakelijk samenwerken

Draag als organisatie bij aan ons belangrijke werk en laat zien dat er veel meer mogelijk is voor mensen met een handicap. Bekijk welke samenwerking het beste bij jouw bedrijf past.

Samenwerken
Bij jou in de buurt

Deelnemer worden

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Wil je deelnemer worden bij de Zonnebloem? Neem contact op met een afdeling bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden.