Mvo bedrijfsuitje via de Zonnebloem

Eenmalig vrijwilligerswerk met je collega's

Het ándere Bedrijfsuitje bij de Zonnebloem

Weer bowlen? Weer barbecueën? Verras je collega’s met Het ándere Bedrijfsuitje van de Zonnebloem. Naast een bijzondere dag voor jou en je collega’s is dit ook een heerlijk uitje voor mensen met een lichamelijke beperking. Tijdens het bedrijfsuitje van de Zonnebloem gaan jullie een middag op pad met mensen die dat niet zo gemakkelijk zelf kunnen doen. Met de hulp van een aantal ervaren Zonnebloemvrijwilligers maken jullie er wat moois van. En sluit je de dag gegarandeerd af met een goed gevoel. Wij regelen alle praktische zaken; jij zorgt voor een glimlach op het gezicht van onze deelnemers. 

Mvo activiteiten via de Zonnebloem

  • Maak werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo)
  • Geen gedoe: wij regelen het uitje van A tot Z
  • Onvergetelijke middag voor de deelnemers
  • Teambuilding op een originele manier
  • Gezellig en dankbaar bedrijfsuitje

Vrijwilligerswerk voor een dag

Je gaat op pad met deelnemers van de Zonnebloem uit jullie regio. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een dierentuin, museum, pretpark of een leuke locatie bij jullie in de buurt. De meeste deelnemers van de Zonnebloem zijn gebonden aan een rolstoel. Elke collega begeleidt een Zonnebloemdeelnemer één op één met een gezellig praatje, een kop koffie en het duwen van de rolstoel. 

Wat regelen wij?

Wij doen er alles aan om iedereen een onbezorgde, leuke dag te bezorgen. Daarom regelen wij jullie mvo uitje van A tot Z. Van de entree tot parkeerkaarten en een afsluitend drankje. En uiteraard zorgen we ervoor dat er rolstoelen klaar staan op locatie voor de Zonnebloemdeelnemers. Er zijn ook altijd ervaren Zonnebloemvrijwilligers aanwezig voor eventuele (medische) zorg. 

Wel pakt jouw bedrijf de rekening op van die dag, voor zowel je collega’s als voor de Zonnebloemdeelnemers en vrijwilligers.

Waarom kiezen voor Het ándere bedrijfsuitje? 

Voor onze deelnemers is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Wie gebonden is aan een rolstoel, krijgt vaak met allerlei obstakels te maken. Voor een dagje weg is bijvoorbeeld aangepast vervoer nodig. Ook de locatie moet toegankelijk zijn voor mensen met een lichamelijke beperking. Bovendien ontbreekt het vaak aan de juiste begeleiding en zorg. Met jouw bedrijfsuitje laat je een wens van de deelnemers in vervulling gaan. Bovendien is het een mooie activiteit in het kader van mvo.

Heb je interesse in Het ándere Bedrijfsuitje en wil je meer informatie ontvangen? Vul dan hieronder het formulier in en wij zorgen dat er een voorstel op maat (met locatie suggesties en kosten) jouw kant op komt. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Het Andere Bedrijfsuitje naar Zaanse Schans
Ervaringsverhaal 'Eindelijk was ze weer onder de mensen'

Medewerkers van Vattenfall gingen samen met Zonnebloemdeelnemers en -vrijwilligers naar de Zaanse Schans. "De sfeer zat er meteen goed in."

Ga mee op het ándere bedrijfsuitje

1

Meld je organisatie aan

Vul het contactformulier in.

2

Ontvang een voorstel

Wij sturen je zo snel mogelijk per mail een passend voorstel.

3

Ga eropuit!

Kies een datum en ga op pad met een afdeling!

Gerdy

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met Lotte van Stokkom voor meer informatie over Het ándere Bedrijfsuitje en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.