Zakelijk de Zonnebloem helpen

Help mee

Maak iemands leven een stukje mooier

Er kan zoveel meer dan je denkt

Er zijn verschillende manieren om je in te zetten voor de Zonnebloem. Word vrijwilliger en maak iemand blij met een kopje koffie of een wandeling. Ga mee op (vaar)vakantie, organiseer activiteiten of steun ons werk financieel.

Vrijwilliger Tonneke en deelnemer Sara kijken samen naar een foto
Word vrijwilliger

Een bezoek aan huis, samen op pad of mee op vakantie? Als vrijwilliger bij de Zonnebloem zorg je voor mooie momenten voor onze deelnemers met een lichamelijke beperking.

Meer over vrijwilligerswerk
Annie en Mia op de Zonnebloemfiets
Doneren

Wil jij onze vrijwilligers ondersteunen? Ervoor zorgen dat zij dagjes uit, vakanties en activiteiten kunnen organiseren voor de deelnemers? Doneer dan structureel óf eenmalig.

Meer informatie
Voor bedrijven

Ga met je team op het ándere bedrijfsuitje en ben vrijwilliger voor één dag. Of werk op een andere manier samen met de Zonnebloem.

Bekijk de opties
Loterij

Speel mee met de jaarlijkse Zonnebloemloterij en maak kans op verschillende prijzen, waaronder de hoofdprijs van €15.000.

Speel mee
Kim van Korven is vrijwilliger bij de Zonnebloem
Ons bestuur bestaat uit een fijne groep mensen die interesse heeft in elkaar. Ik ben daar echt in een warm bad terechtgekomen.
Meld je ook aan als vrijwilliger Meer informatie over het vrijwilligerswerk
Steun ons Bestel kaarten uit de nieuwe collectie

Er zijn zo veel manieren om goed te doen. Zelfs een klein gebaar kan het verschil maken. Wat dacht je van het sturen van een Zonnebloemkaart? Door onze kaarten te bestellen steun je het goede doel én maak je iemand anders blij. Even laten weten dat je aan hem of haar denkt, dat is vaak al voldoende.

Tekening van mensen, rolstoel

Zoek een afdeling in de buurt

Met ruim 1000 afdelingen door heel het land is de Zonnebloem altijd dichtbij. Vind hier een afdeling bij jou in de buurt.