Mee als vakantievrijwilliger

Maak een zorgeloze vakantie mogelijk

Een aantal dagen zorgeloos genieten. Even in een andere omgeving zijn en het hoofd leegmaken. Voor veel mensen met een lichamelijke beperking is dit niet vanzelfsprekend. Dankzij de inzet van vrijwilligers kunnen we dit toch mogelijk maken. Wil jij dit mogelijk maken? We kunnen je hulp goed gebruiken bij een van onze vaarvakanties, maar ook bij de kleinschalige groepsvakanties die door heel Nederland plaatsvinden.

Mee met MPS de Zonnebloem

Jaarlijks organiseren we ruim 40 vakantieweken op onze riviercruiser MPS de Zonnebloem. Dit schip is volledig aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. Van maandag tot en met zaterdag reizen we door Nederland en Duitsland. Jij kunt als vrijwilliger helpen om ervoor te zorgen dat onze gasten een heerlijke tijd hebben.

Mee met een kleinschalige vakantie

 
Speciaal voor mensen met een extra zorgvraag organiseren we kleinschalige vakanties. Dit houdt in dat we in kleine groepen op vakantie gaan naar aangepaste accommodaties in Nederland. Bijvoorbeeld een hotel aan zee, of een vakantiehuis in een bosrijk gebied. Als vrijwilliger maak je een geweldige ervaring mogelijk voor jou en de vakantiedeelnemers.