Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Sinterklaas wie kent hem niet

sinterklaasjpg

Een gezellige Sinterklaasmiddag  met de Zonnebloem Aalsmeer Rijsenhout.

 

Zaterdagmiddag 1 december  heeft De Zonnebloem weer een gezellige middag  georganiseerd voor onze deelnemers.  Onder het genot van een kopje koffie en veel lekkers dat ons werd aangeboden door AH Poldermeesterplein  hebben we met zo’n tachtig  gasten en vrijwilligers genoten van een leuke bijeenkomst.  Met een leuk  gedicht werd de middag geopend en is er veel gepraat en  gezongen en tot ieders verbazing klopte om ongeveer drie uur zwarte Piet op de deur gevolgd door Sinterklaas. Sinterklaas was een beetje vermoeid en was zijn grote boek vergeten , wel wist hij dat de afdeling met zo’n vier gasten op vakantie was geweest en vroeg naar hun ervaringen en deze waren alleen zeer positief. Nadat hij bij iedere tafel even heeft stil gestaan en met menig gast een hand heeft geschud vertrok hij weer naar zijn volgende bestemming.

De sfeer zat er goed in en kunnen we mede door de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen terugkijken op een zeer geslaagde middag.

 

We danken de vele vrijwilligers en ( Paul voor het verzorgen van de hapjes en de drank )hartelijk voor hun bijdrage en hopen u graag weer snel te kunnen uitnodigen voor een volgende bijeenkomst of uitstapje waaronder een bezoek aan het theater.

 

Mocht uw zich willen aanmelden bij de Zonnebloem als gast of als vrijwilliger bel of stuur een mail naar Jos van der Laan( voorzitter). 0625448638 of jos.van.der.laan@outlook.com.

 

Jos van der Laan

0625448638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?