Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas wie kent hem niet

sinterklaasjpg

Een gezellige Sinterklaasmiddag  met de Zonnebloem Aalsmeer Rijsenhout.

 

Zaterdagmiddag 1 december  heeft De Zonnebloem weer een gezellige middag  georganiseerd voor onze deelnemers.  Onder het genot van een kopje koffie en veel lekkers dat ons werd aangeboden door AH Poldermeesterplein  hebben we met zo’n tachtig  gasten en vrijwilligers genoten van een leuke bijeenkomst.  Met een leuk  gedicht werd de middag geopend en is er veel gepraat en  gezongen en tot ieders verbazing klopte om ongeveer drie uur zwarte Piet op de deur gevolgd door Sinterklaas. Sinterklaas was een beetje vermoeid en was zijn grote boek vergeten , wel wist hij dat de afdeling met zo’n vier gasten op vakantie was geweest en vroeg naar hun ervaringen en deze waren alleen zeer positief. Nadat hij bij iedere tafel even heeft stil gestaan en met menig gast een hand heeft geschud vertrok hij weer naar zijn volgende bestemming.

De sfeer zat er goed in en kunnen we mede door de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen terugkijken op een zeer geslaagde middag.

 

We danken de vele vrijwilligers en ( Paul voor het verzorgen van de hapjes en de drank )hartelijk voor hun bijdrage en hopen u graag weer snel te kunnen uitnodigen voor een volgende bijeenkomst of uitstapje waaronder een bezoek aan het theater.

 

Mocht uw zich willen aanmelden bij de Zonnebloem als gast of als vrijwilliger bel of stuur een mail naar Jos van der Laan( voorzitter). 0625448638 of jos.van.der.laan@outlook.com.

 

Jos van der Laan

0625448638
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?