Zonnebloemauto.

Zonnebloemauto huren voor een dagje weg.

Wanneer u als rolstoel- of scootmobiel gebruiker op familiebezoek wilt gaan of een dagje op stap, komt een rolstoelauto goed van pas.

Het huren van een Zonnebloemauto biedt dan een ideale en betaalbare oplossing. De Zonnebloemauto is een comfortabele rolstoelauto, aangepast voor mensen die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel.

Heeft u een familielid of kennis die de Zonnebloemauto wil gebruiken, dient hij in het bezit te zijn van het rijbewijs B. Op diverse plaatsen in Nederland kunt u de Zonnebloemauto huren en ophalen. Ook kunt u indien u niet beschikt over een chauffeur, een vrijwillige Zonnebloemchauffeur aanvragen mits die beschikbaar is.

Voor meer informatie zie de website zonnebloem.nl (aangepaste auto huren).

U kunt ook gebruik maken van speciale arrangementen met de Zonnebloemauto voor 2 personen. Kies bijvoorbeeld voor een dagje naar Madurodam, de Tuinen van Appeltern, het Loumanmuseum of het Safaripark Beekse Bergen!

 

Joost Martens

0492-382639
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Bezoekwerk