Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kijkduin donderdag 14 augustus 2014

Zonnebloem afdeling

We hebben weer een gezellige middag gehad met elkaar. Om 13.15 uur zat iedereen in de bus of in een taxibusje en vertrokken we richting Kijkduin.

Nadat de buschauffeur ons via een hele omweg had afgezet bij het Atlantic hotel kregen we eerst koffie of thee met gebak. Iedereen kon daarna  lekker over de boulevard slenteren of heerlijk het strand op en met de voetjes de zee in. Het was gewoon lauw het water. Ook moest er nog  langs de winkeltjes gelopen worden.

Ondertussen was het alweer tijd om te gaan eten. En wat eet je als je op het strand bent VIS natuurlijk. Maar er kon ook een lekkere pannenkoek of salade genomen worden. Iedereen kon eten waar en wat hij/zij zelf wilde. Om 18.30 uur stond de bus alweer klaar om ons naar Almere te brengen en konden we terug kijken op een dag met heerlijk weer: de hele middag scheen de zon en er stond een zacht briesje. De gasten hebben het heerlijk gevonden om de zee te zien en een aantal zelfs om de zee te voelen!

Wilt u de foto's bekijken? Klik op onderstaande link

 

 

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken