Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Picknick: donderdag 12 juni 2014

Zonnebloem afdeling

Wat een serene rust en stilte heerst er op deze zonovergoten morgen op de Kemphaan. Maar dat duurt niet lang …. want al snel komen de vrijwilligers om alles gereed te maken voor de picknick.

Niet lang daarna wordt de rust helemaal verstoord door aanrijdende taxibusjes vol met enthousiaste mensen, iedereen wordt hartelijk verwelkomt.

Het is prachtig weer, dus zoekt iedereen een lekker plaatsje in de zon of in de schaduw op het terras buiten. En als daarna de koffie met stroopwafel rondgedeeld wordt barsten de gesprekken los. Om 12.00 uur krijgen we een heerlijke kop tomatensoep, gevolgd door een broodje croquet en een broodje kaas en/of vleeswaren en een glas (karne)melk.

Na de lunch gaan de meesten een rondje lopen: even kijken in de winkel, bij de stadsboerderij of de apen. Of gewoon lekker genieten van de buitenlucht, de kippen, de eendjes en/of de fleurig verzorgde tuin bewonderen. Om  14.00 uur is iedereen voldaan weer terug op het terras en wordt de dorst gelest met een drankje. Tot slot wordt er nog een bakje met ijs geserveerd. Ruim 60 gasten en 15 vrijwilligers hebben een mooie en onvergetelijke dag gehad. 

Wilt u de foto's bekijken? Klik op onderstaande link

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken