Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligersbarbecue zaterdag 30 augustus

Zonnebloem afdeling

Het is een goede gewoonte om 1 keer per jaar onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet voor de afdeling van Zonnebloem Almere Buiten.

Dit jaar werd er een vrijwilligers barbecue georganiseerd op de boerderij bij Lia Dorresteijn in Zeewolde. Het was fijn dat we een poosje buiten konden zitten, daarna zaten we gezellig binnen in de grote garage. Er was een overvloed aan lekkere dingen zoals: vers bereid fruit, Griekse salade, stokbroodjes met kruidenboter en allerlei sausjes voor bij het vlees en daarnaast uiteraard verschillende soorten drank.

Wat zeker vermeld mag worden is dat Hennie, als enige man, buiten voor ons het vlees heeft gebarbecued . Het smaakte allemaal overheerlijk en het was erg gezellig zo met elkaar. Iedereen zat te genieten en de lachsalvo’s waren niet van de lucht. We hopen dat deze middag heeft mee gewerkt om de onderlinge band te versterken.

Wilt u de foto's bekijken? Klik op onderstaande link

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken