Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Havenkomconcert zaterdag 6 september

Zonnebloem afdeling

Deze jaarlijks terugkerende happening vond plaats in de sfeervolle havenkom van Almere Haven

De avond zou om 20.30 uur beginnen dus waren er enkele Zonnebloem vrijwilligers al om 19.15 uur aanwezig om haar gasten die met taxi’s gebracht werden naar een mooi plekje te brengen. Terwijl de laatste gasten aankwamen begon onze burgemeester Annemarie Joritsma al met haar voorwoord.

Dit jaar was er het Nederlands Philharmonisch Orkerst onder leiding van dirigent Vincent de Kort. Er werden stukken gespeeld uit de legendarische opera Porgy and Bess.  En ook werd er muziek gespeeld uit de musical West-side Story. Er waren ook nog een aantal solisten die geweldig mooie stemmen hadden.

Tijdens het hele concert was het heerlijk weer, aan het eind van de avond werd het wel wat frisjes. Om 22.00 uur was het afgelopen en werden de gasten weer naar de opstapplaats voor de taxi gebracht. Deze keer hoefde onze gasten geen taxikosten te betalen. Want Yakult, die de Zonnebloem een warm hart toedraagt, was bereid deze kosten voor haar rekening. te nemen. Een fantastisch gebaar waar iedereen heel blij mee was.

Het Havenkomconcert werd druk bezocht en iedereen genoot van alles wat er te horen en te zien was.

De foto's zijn niet meer beschikbaar.

 

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk