Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstfeest zondag 21 december 2014

Zonnebloem afdeling

De Witte Bergen in Eemnes, wie kent het niet……. Dat was "the Place to be" voor het kerstdiner voor onze gasten en vrijwilligers.

Een harde gure wind op zondagmiddag 21 december: de wachtende gasten zochten beschutting  in de hal van Buitenhaeghe. Gelukkig waren de taxibusjes mooi op tijd. Het duurde niet lang of zij en twee grote touringcars vol met deelnemers en vrijwilligers reisden af naar Eemnes.

Daar was alles in gereedheid gebracht om 175 mensen te kunnen ontvangen aan rijk gedekte tafels in een sfeervol versierde zaal. Nadat iedereen een plekje gevonden had opende onze voorzitter het diner met een hartelijk welkom voor iedereen. Na een moment van stil gebed werd de toast uitgebracht op een fijne ontmoeting met elkaar en een smakelijk eten. Gezien de menukaart zou dat moeten lukken…. Het overtrof zelfs ieders stoutste verwachtingen! De ene gang was nog heerlijker dan de andere en alles werd heel feestelijk en opgediend.  De service en de snelheid van de obers was werkelijk fantastisch!

Tussen de verschillende gangen werden er kerstliederen gezongen door een gelegenheidskoortje dat werd ondersteund door een (on)bekende "kerst" disdockey. Mevr. Annemarie Durian las het verhaal "Het meisje met de zwavelstokjes" voor, geschreven door Hans Christian Andersen. Twee engelen hebben in een notendop ons het bekende kerstevangelie, maar nu op rijm, nogmaals doorgegeven. Tot slot werd er een kerstgedicht voorgelezen. Het is allemaal heel traditioneel maar de opzet van het Zonnebloemwerk is steeds weer opnieuw: naar mensen omzien die, ook in deze donkere dagen, soms eenzaam kunnen zijn, om aan hen wat licht en vreugde te mogen brengen.

We zijn veel dank verschuldigd aan de familie van Mieke Souverein die ook dit jaar het weer mogelijk heeft gemaakt om het Kerstfeest op deze manier met zovelen te kunnen vieren.

Onder dit verslag ziet u een groene link, als u daarop klikt ziet u alle foto's.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken