Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas dinsdag 2 december 2014

Zonnebloem afdeling

Dit jaar wilde Sinterklaas, hoogstpersoonlijk, graag met zijn Pieten aanwezig zijn bij hun vrienden van de Zonnebloem in Almere Buiten.

Na het welkomstwoordje van Kitty deelden vrijwilligers warme chocolademelk, koffie of thee met boterletter/speculaasbrokken etc. rond. Het  gesprek stokte toen de Sint binnen kwam. Hij was zo vriendelijk om bij alle tafels langs te gaan om iedereen persoonlijk te begroeten. Daarna  werd er uit volle borst die oude bekende sinterklaasliedjes gezongen. De Pieten sprongen en dansten van plezier. Moderne Pieten hebben geen oorringen meer, één van onze Pieten had wel tongpiercings en liet die met trots zien (zie foto's).  Zoals altijd kwam ook Het Grote Boek tevoorschijn: van verschillende deelnemers was er wat te melden: hetzij goed, hetzij kwaad. Daarna was het tijd voor de warme glühwein en gingen er heerlijke hapjes rond. Iedereen kreeg van de Pieten een lootje dat garant stond voor een leuk cadeautje waarbij voor sommigen een gedichtje zat, wat door de Sint hardop werd voorgelezen. Sint heeft het druk deze dagen, het was voor hem helaas alweer (te) snel tijd om te vertrekken.

We hebben met elkaar genoten van een reuze gezellige middag waarbij 72 gasten aanwezig waren en 16 vrijwilligers.

Na afloop evalueren de vrijwilligers altijd hoe de middag is verlopen. Grote hilariteit ontstond toen er in de hal een klein muisje werd gesignaleerd. Sommige vrijwilligers lijken nergens bang voor te zijn, maar blijkbaar wel voor een... (ha,ha)

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken