Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsinstuif maandag 5 januari 2015

Zonnebloem afdeling

Het Nieuwe jaar beginnen we goed: met een glaasje "champagne" in de hand wensen we elkaar een gelukkig en gezond 2015 toe.

Deze middag vervolgen we met een kopje koffie/thee en heerlijke verse oliebollen, net gehaald bij de oliebollenkraam aan de overkant.  De 57 deelnemers en 20 vrijwilligers zijn al snel in gesprek met elkaar en iedereen vermaakt zich goed. We luisteren naar twee optredens van Vader Abraham, naar een gedicht van mevrouw van Learen en naar een gedicht van mevrouw Does. Ondertussen worden de drankjes en hapjes rondgedeeld. En voordat we er erg in hebben is het alweer 16.00 uur. Bij het afscheid nemen wordt er door velen nogmaals gezegd hoe ze genoten hebben van het kerstdiner bij de Witte Bergen (enkele gasten verrastten ons zelfs met een kleine attentie).

Een nieuw jaar ligt voor ons, we weten niet wat ons dat brengen zal ... Als Zonnebloemafdeling hopen wij ook dit jaar weer gezellige activiteiten voor u te organiseren. En ik kan u alvast verklappen dat er heel leuke activiteiten op het programma staan. Daarnaast zullen onze vrijwilligers natuurlijk weer hun bezoekjes afleggen bij gasten thuis, wat door velen ook erg gewaardeerd wordt. Dus zoals we het oude jaar hebben afgesloten zo gaan we vol goede moed dit nieuwe jaar verder.

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken