Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Madurodam 5 juni 2015

Zonnebloem afdeling

Kort verslag van : Kitty Schluter

Op weg naar Madurodam

Daar aangekomen stonden er 2 vrijwilligers met rolstoelen op ons te wachten.  In de bus was iedereen al gekoppeld dus dat was wel lekker want dan konden we  snel het park in.

Binnen gelijk aan de koffie met appelgebak. Voor iedereen had Kitty een flesje water meegenomen, deze hebben we wel nodig gehad. Ook een fles zonnebrand meegenomen en heb iedereen in lopen smeren want wat hadden we een geweldig weer. Af en toe een beetje te warm.

Voor iedereen was het heel herkenbaar wat voor gebouwen en plaatsen er stonden. En ook de herkenning van vroeger kwam weer helemaal terug.Om 13.00 uur was de lunch die prima was verzorgd. Een aantal  waren al druk aan het eten, terwijl ze ook nog soep kregen. Maar geen probleem de soep en kroket ging er net zo makkelijk achteraan.

Tot 15.30 uur konden we nog rondkijken en toen weer naar de bus. Om 17.20 uur reden we Almere weer binnen en was er weer een heel geslaagde dag ten einde.

De vele reacties, ook op onze koffieochtend er na  waren zeer positief en men was heel  tevreden . Ook de reacties voor de vrijwilligers, was echt dankbaarheid.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken