Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Picknick Dinsdag 14 juli 2015

Zonnebloem afdeling

Op het complex van de Kemphaan in de landgoedwinkel en terras heeft de picknick op een gezellige manier plaatsgevonden.

Dinsdag 14 juli ‘15 Picknick “De Kemphaan”

 

Het weer was nog niet uitnodigend, maar voor de vele gasten en vrijwilligers geen probleem.

Met een kop koffie en een gevulde koek was de gezelligheid weer aanwezig op de picknick. Het weer klaarde ziende oog weer op en was eigenlijk voor deze dag optimaal.

Iedere gast kon het mooie complex op zijn eigen manier bezoeken. Dat met werd dank afgenomen door de gasten. Ook de vrijwilligers werden ingezet om het een en ander goed te bergelijden.

Na het bezoek aan het complex kon men van de lunch gebruik maken. Met soep vooraf en broodjes ham, kaas en croquet. Iedereen had er een goed gevoel over en de bediening van de vrijwilligers was weer meer als goed te noemen.

Men kon wisselend gebruik maken van zowel binnen als het buitenterras. Daar werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Alle gasten hebben zich goed vermaakt en het was met elkaar zeer ontspannen en gezellig.

Voor dat de gasten naar huis gingen werden zij nog op een ijsje getrakteerd. Al met al een tevreden gevoel voor zowel de gasten en de vele vrijwilligers.

Onder de bezielende  leiding van “Kitty”.

 

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk