Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Almere haven Festival 5 september 2015

Zonnebloem afdeling

Nederlands Kamerorkest onder leiding van dirigent Risto Joost heeft voor een geweldige avond gezorgd.

Bronverslag.

Op zaterdag 5 september vond weer het jaarlijkse Havenkomconcert plaats.

Door de slechte weersvoorspelling hadden een aantal gasten zich op het laatste moment toch nog afgemeld.

Met de gasten en vrijwilligers die wel de weersomstandigheden hebben getrotseerd, hebben we een heerlijke avond gehad.

We zaten mooi vooraan in het door Yakult afgebakende gedeelte. Voor de kou kregen we van het Rode Kruis dekentjes en de regen bleef gelukkig uit.

De muziek en de zang (operette melodieën) waren schitterend, een genot om naar te luisteren. Niet allen wij maar ook de musici op het podium hadden zichtbaar last van de koude wind. Vol bewondering waren we voor de sopraan, die met blote schouders de kou trotseerde.

Al met al een avond om met plezier op terug te kijken en een aanrader voor volgend jaar.

Bronfoto's via Dichtbij/internet.( impressie)

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken