Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Creamiddag "De Wieken" 15 oktober 2015.

Zonnebloem afdeling

Donderdag 15 oktober ’15 Creamiddag in buurthuis “De Wieken”. Nu de herfst weer voor de deur staat, is het leuk om het huis weer wat op te fleuren.

Donderdag 15 oktober ’15

 

Creamiddag in buurthuis “De Wieken”.

De vrijwilligers hadden vooraf veel werk gemaakt en voor zeer veel herfst spullen gezorgd. Want wie geen vertrouwen stelt in anderen, zal ook nimmer het vertrouwen van andere winnen. Veel handen maken ligt werk. Zodat de gasten zich goed hebben kunnen bezig houden met het maken van de herfst stukjes. Alle gasten werden inmiddels verzorgd met koffie. Met op de achtergrond Amsterdamse muziek, werd er ook mee gezongen door vele gasten. Met de frisdrank, advocaat met uiteraard de slagroom was iedereen op z’n best. Ook de kaas en worst niet te vergeten als hartig hapje maakte de middag compleet.

 

Zowel de gasten en vrijwilligers hebben zich prima vermaakt op deze creamiddag. Onze gasten gingen met hun zelfgemaakte herfst stukjes naar huis met een tevreden gevoel.

Een middag die echt geslaagd genoemd mag worden.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken