Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaar receptie 2016 de Wieken

Zonnebloem afdeling

Woensdag middag was de nieuwjaar receptie 2016 in het buurthuis de Wieken. Met een grote opkomst van onze gasten en veel vrijwilligers was het weer gezellig met elkaar.

Nieuwjaars receptie 6 januari ’16

 

Gasten en vrijwilligers hebben met veel plezier 2016 ingeluid.

Na binnenkomst toastte onze voorzitter Ria Erkens met een mooie toespraakvoor zowel onze gasten en vrijwilligers op het nieuw jaar 2016.De toespraak werd met een warm applaus door een ieder ontvangen.

Daarna werd er koffie en thee geserveerd met erbij een lekkere oliebol, de middag ingezet met gezellige sfeermuziek.Veel met elkaar communiceren met een hapjes en een drankje, het was héél gezellig onderling voor onze gasten. Eén van onze gasten heeft een heel mooi gedicht voorgelezen en daar was men allemaal onder de indruk. Er werd even bij stil gestaan.

Maar hoe gezellig het ook is, er is een tijdvan komen en een tijd van gaan. Die tijd van gaan was om 16.00 uur aangebroken.

Onze gasten gingen weer met een tevreden gevoel naar huis.

De vrijwilligers van onze afdeling hebben deze middag met alle inzet en plezier weer volbracht. Het jaar 2016 is positief ingezet.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk