Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Woensdag 10 februari 2016 Pannenkoeken en bingo in Buurthuis "De Wieken".

Zonnebloem afdeling

Wie lust ze niet, Pannenkoeken met een gezellige Bingo erna.

Het was een zeer druk bezochte middag.

Alle gasten waren op tijd binnen. Onze vrijwilligers waren al druk in de weer geweest om alles in orde te brengen.

Te beginnen met een frisdrank en lekkere rustige achtergrondmuziek konden onze gasten even bijpraten.

Daarna werden de tafels gedekt voor de pannenkoeken, van stroop tot suiker, jam en hartigheid. Bijna alles was aanwezig om onze gasten te verwennen. Met een applaus werden de pannenkoeken geserveerd. Onze bakker (vrijwilliger) heeft gezorgd dat de pannenkoeken warm werden geserveerd. Die waren vooraf gebakken door de vrijwilligers.

Onze gasten genoten gezellig met volle teugen. Daarna werd er koffie en thee geserveerd. Er werd ook uit volle borst meegezongen met echte Amsterdamse volksmuziek. De sfeer zat er volledig in. Daarna begon de bingo met vele leuke prijsjes. De bingo werd door Kitty gepresenteerd. Dat wel met de puntjes op de i, wat wel nodig was. De uurtjes vlogen om en de chauffeurs meldden zich al (te) vroeg om diverse gasten weer naar huis te brengen. Maar die taxi's moesten toch nog even wachten.

Met een hartelijk applaus werden alle vrijwilligers bedankt voor hun geweldige inzet. En zo werd deze middag voor zowel onze gasten als de vrijwilligers afgesloten rond ± 16.30 uur.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken