Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht. Donderdag 31 maart 2016

Zonnebloem afdeling

Ook dit jaar gaan we weer varen met de Jan Plezier richting Amsterdam.

Gasten en vrijwilligers moesten deze donderdag vroeg op om op tijd bij de boot in Almere Haven te zijn. Jammer dat de gasten uit Buitenhaeghe (door ziekte) niet meemochten.

Om 9 uur waren we allemaal aan boord voor de afvaart vanuit de haven van Almere Haven. Bij vertrek was het windstil en de vaart naar Amsterdam verliep dan ook heel rustig.

En wat een verwennerij. Een kopje koffie met wat lekkers; later een drankje met een bitterbal.

Door de sluis voeren we het IJ op en Amsterdam in. Een heerlijk diner volgde. We zagen, voor veel van onze gasten, bekende buurten van Amsterdam. Op de terugweg eerst een kopje thee met bonbons en daarna nog een drankje met een stukje kaas of worst. Ook de bingo was weer een succes met voor iedereen een prijsje.

Met wat meer golfslag dan op de heenweg kwamen we weer terug in de haven. Iedereen was heel voldaan en blij met deze heel fijne, gezelligedag.

De foto's zijn niet meer beschikbaar.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk