Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Opstap met een gast van de Zonnebloem

Zonnebloem afdeling

Echt leuk, echt leuk. Dat was de hartverwarmende reactie tijdens een middag naar de Tulpen en kaasboerderij met mijn Zonnebloem gast Corrie.

Dat was de hartverwarmende reactie tijdens  een  middag  naar de Tulpen  en kaasboerderij met mijn Zonnebloem gast Corrie. De tulpenvelden in volle bloei had ik haar een keer beloofd en dat moest nu gebeuren want er werden al velden gekopt. Als je 3 hoog in Almere woont en niet meer zo mobiel bent  is zo een onverwacht tripje een  welkome afwisseling van een stille zaterdag. Ondanks de koude wind die door de polder raasde genoot ze van de schoonheid  van de bollenvelden die in volle bloei stonden.

Na een wandeling langs de tulpen op naar de kaasboerderij waar mijn schoonzoon samen met onze dochter een veebedrijf runt. Er wordt van een deel van de melk  echte boerenkaas gemaakt en die wordt verkocht in de kaaswinkel. Nog nooit had ze een kalfje en koe van zo dichtbij gevoeld en de paarden, schapen, kippen ze keek haar ogen uit en bleef maar zeggen wat een mooie dag het was. Een uitgebreide uitleg over het maken van kaas het gras geven aan een koe een rondleiding door de stallen het maakte hongerig.

Met een doosje kakelverse eieren geraapt  door  kleindochter Roos wilde ze ook die echte boerenkaas kopen en niet zo een klein stukje hoor. Na het afscheid op de boerderij nog een lekker drankje en patatje op het terrasje van de Biezenburcht. Even nagenieten met een prachtig uitzicht over het Wolderwijd.

 Moe maar zeer voldaan gingen we langs een mooie polderroute  weer richting Almere. Een kaart met daarop wat foto’s van deze middag  krijgt ze over een paar dagen per post zodat ze  van deze een op een activiteit nog lang  kan nagenieten. Deze activiteit kan ook heel goed georganiseerd worden met de Zonnebloemauto.

 

Lia Dorresteijn 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk