Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sterrenmidag woensdag 18 mei.

Zonnebloem afdeling

Het was weer zover bij de Zonnebloem Almere Buiten, in het Buurthuis De Wieken.

De zaal was weer voorbereid om onze gasten te mogen ontvangen. Te beginnen met een bakje koffie of thee met een soesje. Met de zangeressen Joke en Ellen werd de muziek ingezet met herkenbare liedjes voor iedereen en wel live gezongen door beide.

Verder werd er natuurlijk voor de innerlijke mens gezorgd met een stukje kaas en worst en broodjes. Het liedjesboek werd uitgedeeld onder onze gasten om mee te kunnen zingen. Van Droomland tot de Afgekeurde woning en natuurlijk het Kleine café aan de haven. Alles met elkaar heel leuk.

Daarna was het de beurt aan het koor Jong van Hart (allemaal bijna of senioren) : een erg gevarieerde voorstelling onder begeleiding van een accordeonist. Ook hier werd een voorstelling gegeven van herkenbare liedjes, die uit volle borst werden meegezongen. De afsluiting werd weer verzorgd met muziek van Joke en Ellen. Om vier uur stonden de taxi’s weer klaar om onze gasten naar huis te brengen. Ria onze voorzitter bedankte iedereen voor het optreden van onze sterren en de vrijwilligers voor hun inzet.

Alles met elkaar weer een hele gezellige middag voor onze gasten. En daar doen wij het allemaal voor met z’n allen.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken