Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museum Speelklok Vrijdag 3 juni 2016

speelklok-4-03-06-2016jpg

Museum Speelklok neemt je mee in de wondere wereld van de eeuwenoude zelf spelende muziekinstrumenten. Zo ook op drie juni j.l. met onze gasten die een mooie dag hebben gehad.

Het Museum Speelklok. Het vrolijkste museum van Nederland.

Geen bus vol naar het museum?  Geen probleem voor Kitty. Dan regelt ze toch een andere manier om in Utrecht te komen. Ron, John, Renée en Kitty met rolstoelen, rollators en de gasten dan maar in eigen auto’s en een gehuurd busje.

Wat was het weer een fijne dag.

Een wondere wereld van zelfspelende muziekinstrumenten met vrolijke muziek.

Na de koffie met appeltaart kregen we een rondleiding. Meer leren over alle instrumenten van het allerkleinste speeldoosje tot het grootste draaiorgel.

We hoorden het lied over de orgelman.

We hoorden en zagen een enorm groot kermisorgel met het lied van Wim Sonnevelt: Het Dorp.

Daarna een dansorgel waarbij het moeilijk was om stil te blijven zitten.

Na een uurtje tot rust te zijn gekomen tijdens een heerlijke lunch kon iedereen zelf een rondje doen door het museum. Alles zelf nog even op ons gemak bekijken. Alle orgels, speeldoosjes, speelklokken enz. Ook de souvenirwinkel werd druk bezocht.

Iedereen was het erover eens dat het geweldig was om alles te zien en te horen.

Niet verwacht dat het zo leuk zou zijn.

De foto's zijn niet meer beschikbaar.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk