Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kijkduin

Zonnebloem afdeling

Weer een geweldige dag gehad in Kijkduin, met maar liefst 58 Zonnebloemgasten en 14 vrijwilligers.

Op de heenweg met de bus zat de lucht nog helemaal dicht, maar nadat we de koffie met gebak op hadden, kwam de zon tevoorschijn en hebben we uiteindelijk mooi weer gehad.

En druk dat het was, niet normaal. Dat komt omdat de trappen bij het strand van Kijkduin een Pokémon punt is. Pokémon is een nieuw digitaal spel op de mobiele telefoon wat wereldwijd door miljoenen mensen wordt gespeeld. Zeker 300 jonge mensen zaten daar te wachten en naar hun telefoon te staren, totdat ze konden rennen voor (weer) een bijzonder beestje. De gasten (en vrijwilligers) keken hun ogen uit, zoiets hadden ze nog nooit gezien!

Er werd uiteraard ook heerlijk gewandeld over de boulevard en langs het strand. Leuke T-shirts en tassen in de winkeltjes gekeken en gekocht (zelfs een jas). En tot slot een lekker visje of iets anders gegeten op een van de gezellige terrasjes.

Iedereen vond het een dag die heel geslaagd was en waar we met plezier op kunnen terugkijken.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken