Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligersuitje

Zonnebloem afdeling

Voor velen was het even zoeken naar het pannenkoekhuis Smullen en Spelen in Nobelhorst: de nieuwste wijk van Almere. Maar al snel druppelde iedereen binnen en was het “gekakel” niet van de lucht.

Na een drankje werden we welkom geheten door onze voorzitter en zij bedankte ons allen voor onze inzet om gezellige ontmoetingen voor onze gasten te realiseren in dit afgelopen jaar.

Om de website van onze afdeling up to date te houden, moest er nodig weer eens een nieuwe groepsfoto van alle vrijwilligers gemaakt worden daarvoor was dit moment zeer geschikt. Er werd een leuke plek in de speeltuin gezocht en na wat "heen en weer" schuiven, is het gelukt om alle aanwezigen zichtbaar op de foto te krijgen.

We konden kiezen uit veel verschillende soorten pannenkoeken die ieder zich goed liet smaken, een coupe met ijs en daarna nog koffie of thee toe, maakte dit samenzijn helemaal af!

We hebben een prachtige groep vrijwilligers die het met elkaar goed kunnen vinden, dit blijkt ook wel uit de hoge opkomst deze avond. Zo willen we samen verdergaan; de tekst op onderstaande foto is wel erg toepasselijk, ook voor ons :-) 

De foto's zijn niet meer beschikbaar.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk