Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wensuitje naar Kijkduin

Zonnebloem afdeling

Na een moeilijk jaar vonden de dames van de Zonnebloem uit Almere Buiten dat wij, de heer en mevrouw Wallenburg, wel eens verwend mochten worden!

We mochten zelf zeggen wat we graag eens wilden.Vele gasten van onze Zonnebloem afdeling waren in augustus gezellig naar Kijkduin geweest. Onze vriendin die mee was geweest, vertelde heel enthousiast.
Wij konden toen niet mee want mijn man had een onderzoek in het ziekenhuis. Omdat mijn man zo graag ook nog eens een lekker visje wilde eten op de boulevard, kozen wij voor Kijkduin.

We werden met de Zonnebloemauto opgehaald door Silvy en haar man Hans.
Op naar Kijkduin... daar zijn we echt verwend. Lekker koffie met appeltaart, broodjes tussen de middag en aan het eind lekker vis gegeten en een ijsje toe. We hadden prachtig weer. We hebben echt genoten en zijn door Hans veilig weer naar huis gebracht.

Evert en Rita Wallenburg.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken