Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wensuitje Friesland en Bloemen

Zonnebloem afdeling

Verschillende gasten hadden tijdens het kerstdiner van onze afdeling een wens in de boom gehangen. Hierbij enkele verslagen van die uitjes

De dames Chaturi, Kalidien en Maikoe wilden graag naar Friesland: van tevoren was er een leuke route uitgestippeld. Onze eerste stop was in Joure voor een kopje koffie met wat lekkers erbij. Toen naar Heerenveen, daarna naar Sneek waar we een restaurantje vonden voor een lunch. Ook langs het bekende poortje gereden en de watertoren. Bolsward, IJlst, Sloten en Lemmer stonden ook op de route dus al met al een flinke tocht gemaakt. Ondanks dat het weer niet meewerkte, hebben we een hele gezellige dag gehad..

mevr. v.. Diermin wilde haar dochter verrassen met een mooi boeket bloemen omdat zij zoveel voor haar doet en daarom verdient zij een bloemtje. Dus een mooi boeket laten opmaken en naar de dochter toe. Spannend hoe zou ze reageren???? De deur gaat open en met een reactie van : hoe komt u nou hier? En wat een mooie bloemen! Kom gauw binnen dan krijgen jullie koffie. Binnen uitgelegd dat ze de bloemen krijgt voor alles wat ze altijd doet, ondanks dat ze het zelf ook druk heeft. Een mooie wens en ik vond het fijn dat ik er bij mocht zijn. 

Kitty Schluter

.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken