Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner bij De Witte Bergen

Zonnebloem afdeling

Dankzij wederom een gulle gift uit de nalatenschap van Mieke Souverein mochten we weer met z’n allen uit eten. Wat geweldig en onze dank is dan ook zeer groot.

Dit keer gingen we nogmaals naar restaurant De Witte Bergen. We werden daar door directie en personeel gastvrij ontvangen zodat we ons zeer welkom voelden.

Bij binnenkomst werd er al gezongen door Henri die we nog kenden van de jubileumviering. Hij doet dat erg leuk en zingt allemaal nummers die wij allen nog goed in het geheugen hebben. Dank hiervoor.

Onze voorzitter Ria Erkens opende de middag met een hartelijk welkomstwoord en haalde nog even aan dat wij het met elkaar zo verschrikkelijk gezellig hebben. En dat we volgend jaar op dezelfde voet hopen door te gaan. Met een lekker glaasje bubbels wenste zij alle gasten en vrijwilligers een gezellige middag en een “eet smakelijk”.

De maaltijd bestond uit : welkomstdrankje – hertenham met chutney – tamme eendenborst met cranberrysaus – prosecco ijstaartje en koffie of thee als afsluiter. Het diner was erg lekker; tussendoor werd er heel wat afgebabbeld.

Daarna was er een optreden van de kerstbengels. Dat was ook weer een hoogtepunt en werd door allemaal erg gewaardeerd: dames jullie deden het fantastisch.

Tot slot hebben alle vrijwilligers de gasten toegezongen met een lied waar iedereen aan mee kon doen zodat de kerstgedachte wel heel erg duidelijk werd.

Jammer maar helaas was deze kerstmaaltijd alweer voorbij en gingen we moe maar voldaan allemaal weer richting huis.

Dank je wel lieve gasten en vrijwilligers dat we met elkaar zoiets moois konden vieren. Bedankt personeel voor de uitstekende verzorging.

Rest mij nog om iedereen een geweldig 2017 te wensen.

Hartelijke groetjes,

Voor de foto's klik hier.  

Betty Bosman

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken