Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaasfeest

Zonnebloem afdeling

Vol verwachting klopten onze harten... Sinterklaas zou komen bij de Zonnebloem gasten in Almere Buiten.

De eerste gasten stroomden al vroeg binnen maar moesten nog heel even geduld hebben voor zij de zaal binnen mochten. Hun moeite werd beloond want de zaal was prachtig versierd, zodat de Sint kon zien dat hij welkom was.

Iedereen werd voorzien van een heerlijke kop warme chocolademelk met natuurlijk een flinke dot slagroom erop, koffie of thee en wat lekkers erbij. Alle pakjes stonden uitgestald en er werd gezongen dat het een lieve lust was. Dat moest de Sint wel gehoord hebben want even later kwam hij binnen met een heel lief Pietje.

De Sint was heel erg goed op de hoogte van alles wat er bij onze gasten en vrijwilligers speelde. Hij riep er een aantal bij zich om hen nog eens persoonlijk toe te spreken. Alle pakjes werden uitgedeeld en tussendoor werden de gasten voorzien van een lekker advocaatje, wijntje, biertje, fris en lekkere hapjes. De middag vloog om en de Sint met zijn Pietje moesten ons alweer gaan verlaten. Uitbundig werden ze uitgezwaaid en nog eens toegezongen.

We kunnen allemaal terugkijken op een geweldig gezellige middag met lieve gasten en bijzondere vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om dit Sinterklaasfeest op deze manier te vieren. Dank jullie wel allemaal!

Betty Bosman

De foto's zijn niet meer beschikbaar.

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk