Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsreceptie

Zonnebloem afdeling

Ver voor 2 uur was het al een drukte van belang in buurthuis de Wieken, fijn om te zien dat er zoveel animo is voor onze nieuwjaarsreceptie.

De gasten werden ontvangen met een glaasje champagne en toegesproken door onze voorzitter Ria Erkens. We wensten elkaar een gelukkig en gezond Nieuwjaar met de beste wensen voor allemaal.

We kregen een prachtige fotoreportage te zien die John Erkens had gemaakt van alle activiteiten van het afgelopen jaar. Dit werd erg gewaardeerd en was erg leuk om terug te zien, heel hartelijk bedankt John voor al het werk.

Natuurlijk ontbraken de vers gebakken oliebollen niet, ze gingen er goed in bij iedereen, lekker met een kopje koffie of thee en ondertussen bijpraten met elkaar. Alsof het nog niet genoeg was kregen we daarna ook nog een rondje met een hapje en een drankje. De middag vloog om en voor we het wisten was het al weer tijd om naar huis te gaan. 

Alle gasten hartelijk dank voor jullie komst en natuurlijk ook de vrijwilligsters die dit allemaal weer mogelijk hebben gemaakt. We wensen iedereen ook  dit jaar weer heel veel plezier met alles wat we gaan ondernemen. Er staat weer heel veel op het programma en we hopen dan ook dat we iedereen binnenkort weer kunnen ontmoeten.

Tot de volgende keer.

Hartelijke groetjes,

De foto's zijn niet meer beschikbaar.

Betty Bosman

 

 

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk