Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Seniorenmiddag Kiwanis

Zonnebloem afdeling

Een gezellige muzikale middag met Jan Keizer en Annie Schilder, het Kiwanis Shanty Koor, het Koor Mokum in Almere en The Backfield Jazz Men.

Voor de 23e keer werd door Kiwanis voor de Almeerse senioren het welbekende en zeer gewaardeerde muziekfestival georganiseerd. De eerste gasten stonden al om kwart voor één voor de ingang en moesten een half uur wachten totdat de zaal om kwart over één open ging. Er waren 660 gratis toegangskaarten beschikbaar. De zaal van het Oostvaarderscollege zat vol: bomvol. Helaas hebben ze een aantal mensen moeten teleurstellen omdat er geen kaarten meer beschikbaar waren. Heel veel gasten van De Zonnebloem waren gelukkig wel aanwezig en genoten deze middag.

Bij binnenkomst, in de pauze en bij het vertrek speelde "The Backfield Jazz Men" vrolijke liedjes. Voor de pauze trad, keurig gekleed, het Koor Mokum in Almere op met gezellige, veelal Amsterdamse liedjes. Het klonk prachtig. Sommige bezoekers zongen van het begin tot het eind (zachtjes) mee. Daarna kwam het Kiwanis Shanty Koor. Ze hadden er zelf veel plezier in.

In de pauze serveerden de leden van Kiwanis Almere en hun partners gratis hapjes, wijn, frisdrank en koffie en werd er gekletst met oude vrienden, buren en kennissen. De hele middag was goed verzorgd.

Na de pauze kwamen Jan Keizer en Anny Schilder met een professioneel optreden. Een muzikale verrassing met hun bekendste en leukste liedjes. Ze zongen nostalgische liedjes uit de tijd toen we allemaal nog wat jaren jonger waren. Liedjes om mee te klappen, om mee te zingen, om in te haken en om polonaise te lopen, al vond Jan Keizer dat laatste wel wat lastig met de rollators en de rolstoelen.

Veel te vroeg kwam er rond half vijf een einde aan deze geweldige middag. Sommigen hadden wel wat langer willen blijven om te genieten van deze prachtige, gezellige muziek.

Voor de foto's klik hier.  

Verslag gemaakt door John Erkens.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken