Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Picknick op Stadslandgoed De Kemphaan

Zonnebloem afdeling

Genieten van het zonnetje, een lekkere lunch, een tocht door de jungle, kijken naar de apen, buiten wandelen en binnen een winkeltje: het kon allemaal.

De weergoden waren ons erg gunstig gezind. Na een heel natte regendag scheen de zon tijdens de picknick op Stadslandgoed De Kemphaan. Dat was genieten. We konden heerlijk buiten zitten; de temperatuur was goed. Na de koffie/thee gingen de meeste gasten naar de jungle voor een jungletocht. Soms was het kruip door - sluip door, omdat bladeren over het pad hingen of omdat het poortje nogal laag was zoals bij de stokstaartjes. Een enkel schuin pad of een steil hellinkje waren voor sommigen wat lastig, maar met hulp van de vrijwilligers lukte het toch wel om overal te komen. Er was veel te zien: er waren nieuwe gedeeltes en dieren bijgekomen in vergelijking met vorig jaar. De stekelvarkens kregen veel aandacht.

Na de broodjes, de kroket, de melk en de soep ging een deel van de gasten "aapies" kijken. Zittend op de rollator een kwartiertje kijken naar de spelende en stoeiende apen. Altijd leuk.

Anderen gingen na de lunch een heerlijke wandeling maken naar het klimbos van Fun Forest. Heel leuk om dat ook eens te zien. En tijdens de wandeling was er tijd voor mooie gesprekken met elkaar. Voor men er erg in had,  was men alweer aan het einde van de wandeling.

Weer anderen gingen nog eens naar de jungle ( "Ik ben vorig jaar al bij de aapies geweest") met wat voer voor de kippen en de schildpadjes of bleven in het zonnetje zitten. Ook goed.

In de winkel konden onze gasten ook nog wel wat vinden wat zij aardig vonden.

Na het overheerlijke ijsje kwamen de taxichauffeurs de zonnebloemgasten ophalen voor het ritje terug naar huis. Het was een fijne dag.

Voor de foto's klik hier.  

Verslag gemaakt door John Erkens.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken