Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Creatieve middag

Zonnebloem afdeling

Wat een leuk idee was dat: een vogelhuisje maken.

Wat een leuk idee was dat: een vogelhuisje maken. De activiteitencommissie had voor deze middag allerlei materialen meegenomen: vogelhuisjes, verf, kwastjes, lijm, mozaïeksteentjes, verschillende figuurtjes, andere versieringen, letters en een kitspuit. Na wat uitleg en na het tonen van twee gemaakte voorbeelden, ging iedereen driftig en enthousiast aan de slag. Het was een klein select groepje gasten (ongeveer 15) met bijna net zo veel vrijwilligers. Eerst werd het vogelhuisje geschilderd. Met allerlei versieringen en letters werd het huisje beplakt. Vervolgens gingen de mozaïeksteentjes (met de kitspuit) op het dak. Zelfs een aantal vrijwilligers vond het erg leuk om te doen: ze deden dapper mee. Het werden schattige huisjes. "Wat zijn ze leuk geworden." De glittertjes of oogjes waren wel erg klein: dat was soms een heel gepriegel.

De vogelhuisjes die binnenhuis zouden worden opgehangen, gingen mee naar huis. De andere vogelhuisjes voor buiten werden eerst nog voorzien van een laklaag.

Wat was dat een leuke, gezellige, creatieve middag.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER.  

Verslag gemaakt door John Erkens.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken