Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaas

Zonnebloem afdeling

Sint met drie Pieten en voor iedereen een cadeautje

Precies op tijd wisten Sinterklaas en zijn Pieten de weg naar Buurtcentrum de Wieken te vinden.

Doordat de geluidsinstallatie niet was klaargezet of het helemaal niet deed, moesten we zelf voor geluidsinstallatie spelen. A capella, dus zingen zonder muziek, werden Sint en de Pieten door de gasten en vrijwilligers welkom gezongen. Het klonk prachtig.

Sint had dit jaar niet één, maar zelfs drie Pieten meegenomen. Een grote, een kleine en een tussenmaatje.

Sint deed zijn best om zonder microfoon zo verstaanbaar mogelijk te spreken. Helaas lukte dit niet altijd, waardoor niet alle aanwezigen konden horen wat Sint te zeggen had. Dat was jammer, maar het kon niet anders.

Een aantal gasten en vrijwilligers stonden met hun naam in het boek van Sint en moesten bij hem "op het matje komen". Na een kort praatje was Sint tevreden en konden zij weer teruggaan.

Vervolgens gaven de Pieten aan iedereen een lootje met een nummer erop en werden de verzamelde cadeautjes, die iedereen bij binnenkomst bij Kitty moest inleveren, weer uitgedeeld. Daardoor ging iedereen aan het eind van de middag met een leuk, ander cadeautje weer naar huis.

Oh ja: bijna vergeten: de koffie of thee, de kruidnootjes, de speculaasbrokken, de rode en witte wijn, de frisdrank, het advocaatje met slagroom, de taaitaai, de kaas met ananas, de leverworst, een mandarijn en ook nog lekkere warme worst, waren er ook nog. Dat was smullen. Heerlijk.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER.

Verslag gemaakt door John.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken