Nieuwjaarsreceptie

Zonnebloem afdeling

In een klein uur konden we alle foto's zien die in 2017 tijdens de uitjes, wensuitjes en activiteiten zijn gemaakt.

Wat heb je met een zaaltje vol trouwe gasten, 110 oliebollen, vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken en aandacht schenken aan de gasten of een praatje maken, een aantal flessen advocaat met slagroom, champagne en 815 foto's? Dan heb je een heel leuke en gezellige middag.

Er werd weer heel wat afgekletst; er werden herinneringen opgehaald en plannen gemaakt.

In een klein uur konden we alle foto's zien die in 2017 tijdens de uitjes, wensuitjes en activiteiten zijn gemaakt. Heel leuk. Er werd aandachtig (en soms wat minder) naar de vele foto's gekeken. Dan blijkt ook, hoe snel we eigenlijk weer vergeten wat we hebben meegemaakt. Dat hoor je aan: Oh ja: kijk nou: dat is waar ook.

Het is leuk om te ontdekken, te zien en te ervaren dat er in 2017 zo veel is georganiseerd door De Zonnebloem. Natuurlijk zagen we ook mensen op de foto's, van wie we afscheid hebben moeten nemen: zo is het leven.

Met het welkomstwoordje van Ria aan het begin en met een mooi gedicht dat door mevrouw van Laere aan het eind werd voorgelezen, kijken we terug op een gezellige middag.

De foto's zijn niet meer beschikbaar.

 

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk