Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsreceptie

Zonnebloem afdeling

In een klein uur konden we alle foto's zien die in 2017 tijdens de uitjes, wensuitjes en activiteiten zijn gemaakt.

Wat heb je met een zaaltje vol trouwe gasten, 110 oliebollen, vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken en aandacht schenken aan de gasten of een praatje maken, een aantal flessen advocaat met slagroom, champagne en 815 foto's? Dan heb je een heel leuke en gezellige middag.

Er werd weer heel wat afgekletst; er werden herinneringen opgehaald en plannen gemaakt.

In een klein uur konden we alle foto's zien die in 2017 tijdens de uitjes, wensuitjes en activiteiten zijn gemaakt. Heel leuk. Er werd aandachtig (en soms wat minder) naar de vele foto's gekeken. Dan blijkt ook, hoe snel we eigenlijk weer vergeten wat we hebben meegemaakt. Dat hoor je aan: Oh ja: kijk nou: dat is waar ook.

Het is leuk om te ontdekken, te zien en te ervaren dat er in 2017 zo veel is georganiseerd door De Zonnebloem. Natuurlijk zagen we ook mensen op de foto's, van wie we afscheid hebben moeten nemen: zo is het leven.

Met het welkomstwoordje van Ria aan het begin en met een mooi gedicht dat door mevrouw van Laere aan het eind werd voorgelezen, kijken we terug op een gezellige middag.

VOOR DE FOTO'S KLIK HIER.

Verslag gemaakt door John.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken