Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziekbingo

img-20180222-wa0003jpg

Dit keer geen bingo met balletjes en getallen, maar met muziek en titels van liedjes

Ongeveer 45 gasten en vrijwilligers genoten van de liedjes die Ruud Akkermans liet horen. Ruud is vrijwilliger bij De Zonnebloem in Rutten. Hij had niet alleen zijn geluidsapparatuur maar ook zijn trekzak (accordeon) meegenomen. De bedoeling was om de titel op de "bingokaart" door te strepen als dat liedje werd gespeeld. Er waren makkelijk herkenbare, bekende melodieën bij, maar ook onbekende. Sommigen herkenden het lied al heel snel, anderen hadden het lied nog nooit gehoord. Enkele liedjes nodigden zelfs uit om hard of zacht mee te zingen.

Reacties:

"Ja, die heb ik wel op mijn papiertje staan."

"Hij heeft er pas één doorgekrast."

"Ik vind dit een leuke bingo."

"Mijn allerliefste zangeres is Conny Vandenbos."(Ruud)

"Als ze even een pauze houden, kan ik even naar het toilet."

"Ik zit op ballet, maar dat geloven ze niet."(Kitty)

"Er is daar weer een bingo."

"Het is een goede bingo."

"Dat is wel een heel gevoelig liedje."

"Iedereen bedankt. Het was gezellig."

 Op het laatst had iedereen zijn/haar kaart vol en dus BINGO, zodat iedereen met een leuk cadeautje naar huis ging.

De foto's zijn niet meer beschikbaar.

 

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk