Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Lunch met presentatie

dsc02803jpg

De middag was leuk, leerzaam, gezellig en heel geslaagd.

Met iets minder mensen dan verwacht, waren er zo'n 40 gasten en vrijwilligers aanwezig om te smullen van de lunch. Met zelfgebakken uienbrood, met zelfgemaakte quiche, met zelf gekookte eieren en met alle andere zelf gekochte lekkere dingen uit de supermarkt was er meer dan voldoende om de hongerige magen te vullen.

De lunch zag er feestelijk uit: de lunch nodigde uit tot eten. De vrijwilligers waren na afloop heel tevreden over deze voor hen drukke middag.

Met een dikke buik werd daarna aandachtig geluisterd naar de presentatie van Wim Zondag. Hij vertelde over de regels van de burgerlijke stand, over "de grote leugen" bij echtscheidingen, over Napoleon, over de herkomst van namen, over trouwen en schijnhuwelijken, over geboorte- en overlijdenaktes, over de regels die in het buitenland gelden en over rare combinaties van achternamen. Ook liet hij kopieën zien van de aktes van leden van het koninklijk huis. Tussendoor was er een pauze met koffie en een plak lekkere paascake.

We hebben de indruk dat de gasten de presentatie van Wim hebben gewaardeerd. Met applaus werd Wim daarom bedankt voor zijn verhaal en uitleg.

De middag was leuk, leerzaam, gezellig en heel geslaagd.

De foto's zijn niet meer beschikbaar.

 

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk