Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht

img-20180410-wa0010jpg

Met nog een schraal zonnetje kwamen de eerste gasten aan boord om weer een heerlijk dagje te gaan varen.

Het schip, mooi versierd met allerlei Zonnebloemattributen, lag klaar om alle gasten te ontvangen.

Iedereen werd verwelkomd door onze inmiddels vaste accordeonist Ruud.

Even over tienen gingen de trossen los. De zon scheen heerlijk. Zo gingen we, onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke plak cake, de haven uit: het Gooimeer op richting de Eem. Daarna kwam natuurlijk een lekker glaasje van het een en ander.

De stemming zat er al snel in en allen vermaakten zich prima. Een aantal ging lekker op het bovendek zitten waar het prima toeven was.

Inmiddels was de ochtend voorbij gevlogen en werd er door onze vrijwilligsters een heerlijke kop soep geserveerd, gevolgd door een heerlijke maaltijd: kipfilet, boontjes, appelmoes, patatjes en een lekker ijstoetje.

Na het eten ging een aantal gasten weer lekker naar buiten om te genieten van het mooie weer en de mooie huizen en landerijen langs de Eem.

Tussendoor werd er benedendeks afgewassen en op het tussendek alles in orde gemaakt voor de muziekbingo.

Met een lekker kopje thee of koffie erbij kon de bingo beginnen. Wat een feest. Intussen waren we Amersfoort genaderd en werd er gekeerd om de terugreis te beginnen.

Een glaasje hoorde er natuurlijk 's middags ook weer bij; de gasten die buiten zaten kregen dit zelfs buiten geserveerd.

Maar helaas: aan alles komt een eind, zo ook aan deze dag.

Tegen half vijf liepen we de haven binnen waar alle gasten moe en voldaan van boord gingen met dank aan de schipper, zijn personeel en natuurlijk aan al onze vrijwilligsters.

Een bijzonder fijn dagje op het water was zeker niet In het water gevallen.

De foto's zijn niet meer beschikbaar.

Verslag gemaakt door Betty.

Betty Bosman

036-5356990
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk